Careers

Product manager bij RICHA


RICHA is een toonaangevend motorkledingmerk dat wereldwijd verdeeld wordt, met hoofdzetel te Oudenaarde. RICHA ontwerpt en ontwikkelt modieuze motorkleding voor liefhebbers en diehard fans, en speelt steeds in op de laatste trends en ontwikkelingen in de industrie. Vanwege onze jarenlange expertise bevinden wij ons vandaag in de top 5 motorkledingmerken wereldwijd !

Voor onze afdeling “Product Development” zoeken wij:

Een gedreven Product Manager (m/v) voor het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten.

Als productmanager verwachten we dat je :

  • met passie voor de industrie steeds de laatste trends opvolgt in de motorkledij en aanverwante sectoren (outdoor, ski, surf, urban fashion, tracking,…).
  • diverse vakbeurzen bezoekt, om zo te proeven van de nieuwste ontwikkelingen/materialen die voorhanden zijn.
  • Info vergaart vanuit onze eigen winkels en van onze dealers, zodat je onze designers kan voeden met nieuwe commerciële ontwikkelingen.
  • het ganse productontwikkelingstraject opvolgt, dat je de technische kant (maattabellen, labeling, samples en constructies) van een product voor je rekening neemt. Dat je je hierbij richt op kwaliteit, pasvorm en prijs.
  • zorgt voor heldere en accurate rapportering naar je collega’s , medewerkers en naar de fabrikanten.
  • de producttrainingen organiseert (intern en extern) en het proces van de CE -keuringen van de producten aanstuurt.

Ben jij onze ideale kandidaat? Heb je jezelf in soortgelijke functies ruim bewezen. Het ontwikkelen van excellente en innovatieve producten is voor jou een echte uitdaging. Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken. Daarnaast ben je een analytische en doelgerichte denker. Overzicht houden kost je geen enkele moeite en je bent een kei in plannen en organiseren. Je hebt interesse in mode, motor- en of sportkleding en bij voorkeur motoren. Nederlands beheers je uitstekend en je drukt je vlot uit in het Engels en het Frans. Zelf motor rijden is geen must maar wel een voordeel.

Wat bieden we je?

  • Een leuke werkomgeving met gedreven en toffe collega’s.
  • Ruimte om met jouw creativiteit en ideeën mee het verschil te maken.
  • Een prima arbeidsvoorwaarden pakket en ruime opleiding-en kennismogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren?
Mail je CV en motivatiebrief naar info@richa.be

Search